Chef Kelvin de Pijper creëert gerechten die gedurfd zijn, en daarom keer op keer gasten een smaaksensatie laten beleven.
A la Carte
Voorgerechten
Langoustine | watermeloen | shiso | kaffier lime €28
*Supplement Royal Belgian Platinum caviar 10 gram €22,50
Kreeft | kombu | aardappel | zilte groenten €41
*Supplement Royal Belgian Platinum caviar 10 gram €22,50
Zwezerik | lavas | zwarte kardemom | ananas €32,50
Signature dish
Hoofdgerechten
Duif royal | umeboshi | sjalot | eendenlever €41,50
Tarbot | sojabonen | sesam | kosho €39
*Supplement Royal Belgian Platinum caviar 10 gram €22,50
Entrecote | ponzu | tempura €38
Dessert
Gepofte rijst | zwarte rijst | kersen | tonkaboon €15
Japanse cheescake | framboos | yuzu €12,50
Selectie kazen €14,50
Le Petit Doruvael | Chevrette Des Gors | Boeren goudse
Tasting menu
Tamago | komkommer | nori
Rode biet | umeboshi | sake
Tomaat | aardbei | citrus
Oester | rabarber | roos
Chawanmuschi | paling | eendenlever
Tarbot | sojabonen | sesam | kosho
Kreeft | kombu | aardappel | zilte groenten
Entrecote | ponzu | tempura
Gepofte rijst | zwarte rijst | kersen | tonkaboon
Japanse cheesecake | framboos | yuzu
€89,50
*Supplement Royal Belgian Platinum caviar 10 gram €22,50
De kaviaar wordt verwerkt in twee gerechten.
*Selectie kazen €14,50
Le Petit Doruvael | Chevrette Des Gors | Boeren goudse
Wijnkaart
Contactgegevens
Restaurant on Cru
Haringvliet 92B
3011 TH Rotterdam
T) 010 313 86 71
T) 06 – 36462610
E) info@oncru.nl
Openingstijden
Donderdag:
18:00 tot 00:00
Vrijdag
12:00 tot 16:00 & 18:00 tot 00:00
Zaterdag
12:00 tot 16:00 & 18:00 tot 00:00
Zondag:
12:00 tot 16:00