MENU ON CRU
3 gangen lunch menu €55
4 gangen menu €65
MENU
VOORGERECHTEN
Tonijn €18
Tonijn tartaar, met een salade van pistache, koolrabi, mierikswortel
rode mizuna en kervel. Saus van koolrabi en lavas
Dutch Yellowtail €16
Sashimi van Dutch Yellowtail, ingelegde tomaat, citrus,
vinaigrette van tomaat en venkel
Witte asperge €17
Hollandse witte asperge, luchtige schaaldieren hollandaise,
Hollandse garnalen en gepofte quinoa
Langoustine €22
Carpaccio van langoustine geserveerd met een vinaigrette op
basis van shiso en sesam, crème fraîche, kaffir limoen en verschillende
ingelegde groenten
Geglaceerde zwezerik €25
Zwezerik geglaceerd in een saus van ananas en zwarte kardemom,
sous vide gegaarde ananas samen met lavas en roze peper
HOOFDGERECHTEN
Picanha €29
Gebakken picanha, met gebrande Hollandse witte asperge, crème van
zwarte knoflook en daslook, geserveerd met jus de
veau met gepofte knoflook
Kabeljauw €27
Gebakken kabeljauw, met salade van bloemkool en hazelnoot,
Jamon de bellota en beurre blanc
Heilbot €34
Gebakken heilbot, met saffraan risotto en een saus van saffraan.
Geserveerd met doperwten, gebakken langoustine en little gem
Lam €35
Gebakken lamsrack en lamshaas in een groene kruidenkorst,
tuinbonen en een jus van lam samen met vadouvan
Ossenhaas €35
Gebakken ossenhaas met gekonfijte parel uitjes, mirepoix, aardappel
en jus van rode wijn
*Zowel de á la carte gerechten als ons menu is inclusief amuse,
brood met gezouten roomboter.
Vegetarische optie is mogelijk.
MENU
NAGERECHTEN
Aardbei €15
Verse aardbeien met hangop, rabarber, meringue en sorbetijs van aardbei
Appel tarte tatin €16
Warme appel tarte tatin geserveerd met crème anglaise
met kaneel en vanille roomijs
Selectie kazen
Vraag naar onze kaas menukaart
WIJNKAART
Laat je verrassen door wijn-spijs combinaties van sommelier Denise van der Mijn. Of duik de wijnkaart in om een mooie selectie te maken.
Heeft u specifieke wensen?
Neem vooraf contact op met het team via info@restaurantoncru.nl.